Šport Maribor in Zveza prijateljev mladine Maribor s projektom Karta za otroka

Novica
12. junija, 2024

Pred bližajočo se kopalno sezono na Mariborskem otoku je upravljavec kopališča, podjetje Šport Maribor iz Skupine JHMB, v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Maribor znova pristopil k dobrodelni akciji »Karta za otroka«. Z njo omogoča obisk Mariborskega otoka otrokom iz socialno šibkega okolja, prodaja vstopnic zanje pa je že v teku. Letos tudi za drsanje v Ledni dvorani.

»Karto za otroka« je od danes, 12. junija 2024, moč kupiti na blagajni kopališča Pristan. V sklopu te akcije so naprodaj posebej označene vstopnice, ki bodo otrokom iz socialno šibkega okolja v poletni sezoni zagotovile brezplačne zabavne in športne aktivnosti na Mariborskem otoku ter tako popestrile preživljaje počitnic. 

Lani, ko je Šport Maribor zasnoval ta projekt, je bilo prodanih več kot 350 tovrstnih vstopnic. Glede na številne pozitivne odzive ga je v drugem letu razširil še na drsanje v Ledni dvorani v času zimske sezone.

Cena »karte za otroka« za Mariborski otok je 4,50 EUR, za Ledno dvorano (vključno z izposojo drsalk) pa 6 EUR. ZPM Maribor bo tudi letos poskrbela, da bodo vse dobrodelne vstopnice prišle v prave roke – torej do tistih otrok, ki kopališča ali drsališča sicer ne bi mogli obiskati.

Prodaja »karte za otroka«, ki se je začela na blagajni Pristana (ob delavnikih med 6. in 22. uro, sobotah med 8. in 21. uro ter nedeljah med 8. in 20. uro), se bo predvidoma 21. junija preselila na Mariborski otok. Ta bo namreč takrat odprl vrata za prve kopalce. Po kopalni sezoni na otoku pa se bo akcija vrnila v Pristan s prodajo vstopnic za drsanje.

Potrebujete pomoč?

Sporočilo je bilo poslano

    Ste fizična ali pravna oseba?

    Naprej

    Prošnja za razgovor

    Sporočilo je bilo poslano