RRA Podravje – Maribor

Poglej podmeni

Splošni opis

Regionalna razvojna agencija za Podravje – Maribor spodbuja potenciale podravske regije ter načrtuje, koordinira in usklajuje njen trajnostni razvoj.

RRA Podravje Maribor posamezne naloge izvaja v okviru Splošne službe in štirih sektorjev:

 • Sektor za regionalni razvoj
 • Sektor za podjetništvo
 • Sektor za turizem
 • Sektor za raziskave, razvoj in inovacije

Regionalna razvojna agencija za Podravje – Maribor je vodilna regionalna razvojna agencija v Sloveniji ter mednarodno priznana institucija, ki z inovativnimi projekti in vrhunskim znanjem ter regijskim in medregijskim povezovanjem povečuje konkurenčnost podravske regije, dviguje kakovost življenja prebivalcev ter njihovo blaginjo.

Z najširšo paleto evropskih in drugih projektov v Sloveniji uspešno uresničujejo identificirane razvojne potenciale Podravske regije. Odgovorni so za več kot 50 evropskih in drugih projektov, ki pomembno prispevajo k razvoju in dvigujejo kakovost življenja prebivalcev Podravske regije, ki povezuje več kot 325 tisoč prebivalcev in 41 občin.

Njihovi projekti povezujejo znanja in izkušnje vrhunskih in priznanih strokovnjakov. Zaposleni s svojim znanjem in izkušnjami zagotavljajo visoko profesionalen pristop, njihove multidisciplinarne veščine pa omogočajo implementacijo inovativnih rešitev kot odgovor na sodobne izzive urbanega življenja v regiji.

Na temeljih najdaljše tradicije v Sloveniji gradijo stabilen razvoj regije. RRA Podravje – Maribor je najpomembnejši člen za razvoj Podravske regije. Z znanjem, izkušnjami in jasno vizijo predstavljajo najboljši servis občinam na področju regionalnega razvoja, projektne podpore, črpanju evropskih sredstev, povezovanju, privabljanju investitorjev, razvoju turizma, pametni specializaciji ter podporo podjetniškemu okolju.

Potrebujete pomoč?

Sporočilo je bilo poslano

  Ste fizična ali pravna oseba?

  Naprej

  Prošnja za razgovor

  Sporočilo je bilo poslano