Postanite EYOF ambasador mesta in pomagajte ustvariti prijetno vzdušje med obiskovalci

Novica
6. julija, 2023

Spoštovane meščanke in meščani Maribora,

bliža se Olimpijski festival evropske mladine, ki je največji večpanožni športni dogodek za mlade športnike med 14. in 18. letom. Odvijal se bo med 23. in 29. julijem 2023, ponosni gostitelj Festivala pa je mesto Maribor. Pričakujemo več kot 3.600 udeležencev iz 48 držav in želimo si, da bi vsi športniki in obiskovalci, ki se bodo zbrali v našem mestu, doživeli izjemno izkušnjo in s seboj odnesli čudovite spomine.

Zato vas vabimo, da postanete pravi ambasadorji našega mesta in pomagate ustvariti prijetno vzdušje med obiskovalci. Z vašo prisotnostjo in prijaznostjo jim lahko pomagate, da se bodo počutili dobrodošlo, varno, se bodo lažje orientirali in zabavali v našem mestu. Verjamemo, da jim boste s svojo odprtostjo in potrpežljivostjo pomagali, da bodo brez težav ter skupaj z vami uživali v dogajanju. Spodbujamo vas tudi, da z njimi delite svoje znanje o mestu in jim priporočite zanimive kraje in kotičke za ogled.

Veselimo se vaše aktivne udeležbe in verjamemo, da boste s svojo gostoljubnostjo in ljubeznijo do našega mesta ustvarili pozitivno izkušnjo za vse obiskovalce Olimpijskega festivala evropske mladine. Hkrati pa je to tudi priložnost za tesnejše povezovanje vseh generacij.

Skupaj bomo dokazali, da je Maribor prijazno mesto za vse obiskovalce.

Hvala za vašo podporo in sodelovanje!

Potrebujete pomoč?

Sporočilo je bilo poslano

    Ste fizična ali pravna oseba?

    Naprej

    Prošnja za razgovor

    Sporočilo je bilo poslano