Javni razpis za izbor kulturnih programov na področju ljubiteljskih kulturnih dejavnosti na območju Mestne občine Maribor v letu 2022

Novica
8. julija, 2022

Na podlagi 1. odstavka 6. člena Pravilnika o izvedbi javnega poziva in javnega razpisa za izbiro kulturnih programov in kulturnih projektov (Uradni list RS, št. 43/10 in 62/16) Javni sklad RS za kulturne dejavnosti objavlja Obvestilo o odprtju Javnega programskega razpisa za izbor kulturnih programov na področju ljubiteljskih kulturnih dejavnosti na območju Mestne občine Maribor, ki jih bo v letu 2022 sofinanciral Javni sklad RS za kulturne dejavnosti iz sredstev Mestne občine Maribor (oznaka razpisa: Maribor-PrR-2022).

Javni sklad RS za kulturne dejavnosti obvešča zainteresirane prijavitelje, da s 8. julijem 2022 odpira Javni programski razpis za izbor kulturnih programov na področju ljubiteljskih kulturnih dejavnosti na območju Mestne občine Maribor, ki jih bo v letu 2022 sofinanciral Javni sklad RS za kulturne dejavnosti iz sredstev Mestne občine Maribor. Razpis bo odprt od 8. julija 2022 do 8. septembra 2022.

Besedilo razpisa, merila in vzorci prijavnih obrazcev bodo objavljeni z dnem odprtja javnega programskega razpisa na spletni strani JSKD (www.jskd.si).

Potrebujete pomoč?

Sporočilo je bilo poslano

    Ste fizična ali pravna oseba?

    Naprej

    Prošnja za razgovor

    Sporočilo je bilo poslano