Prenova prostorov Umetnostne galerije Maribor

Prenova prostorov Umetnostne galerije Maribor

Opis projekta

V skladu s sprejetim programom investicijskega vzdrževanja na področju kulture za leto 2022 izvajamo gradbeno obrtniška ter inštalacijska dela v več prostorih na objektu Umetnostne galerije Maribor. V sklop teh del spadajo rušitvena dela z iznosom obstoječe opreme, odstranitev talnih oblog, čiščenje kleti ter odbijanje razpokanih, votlih in namočenih ometov. Izvedli bomo tudi betonska in zidarska dela (zidanje novih zidov, izdelava ometov). Uredili bomo interno kanalizacijsko omrežje na obstoječih toaletnih prostorih, vgradili sanitarno opremo ter položili talno in stensko keramiko. Vgradili bomo tudi plinski kondenzacijski kotel ter uredili ogrevanje po prostorih. S slikopleskarskimi deli bomo zaključili obnovo dotrajanih prostorov.

S prenovo bo Umetnostna galerija Maribor, kot eden osrednjih muzejev za moderno in sodobno umetnost, boljši prostor za vsakogar.

Vrednost celotnega projekta (vrednost GOI del) v EUR

117.730,00

Lastna sredstva MOM v EUR

117.730,00

Prenova prostorov Umetnostne galerije Maribor

Financerji projekta

V skladu s sprejetim programom investicij na področju kulture za leto 2022 je projekt v celoti financiran s sredstvi Mestne občine Maribor.

pomembno

Izboljšajmo Maribor

Vsak, ki živi, dela ali se izobražuje v tem mestu, lahko prispeva, da bo Maribor boljši. Radi bi slišali kaj vas zanima, kaj predlagate oziroma kaj vas moti v Mestni občini Maribor.

Vabljeni k oddaji pobude.

Ekipa Izboljšajmo Maribor

Izboljšajmo Maribor
pomembno

Čuj, sodeluj!

Odločate vi! Sodelujte pri razvoju Mestne občine Maribor in bodite del napredka.

Participativni proračun

Potrebujete pomoč?

Sporočilo je bilo poslano

    Ste fizična ali pravna oseba?

    Naprej

    Prošnja za razgovor

    Sporočilo je bilo poslano