Zaključna prireditev 41. srečanja Mladi za napredek Maribora

Novica
27. marca, 2024

Prijazno vas vabimo na zaključno prireditev 41. srečanja Mladi za napredek Maribora, ki bo v sredo, 3. aprila 2024, ob 10. uri za osnovnošolce in ob 13. uri za srednješolce, v veliki dvorani Narodnega doma, na kateri bomo razglasili rezultate in podelili nagrade najboljšim mladim raziskovalcem, mentorjem in šolam.

Letos je bilo oddanih 178 raziskovalnih nalog in inovacijskih predlogov. Več kot 160 mentorjev in 270 mladih avtorjev je tudi letos staknilo glave za zanimive in inovativne naloge ter predloge na 29 področjih raziskovanja. Osnovnošolce je najbolj zanimalo področje sociologije, psihologije in zgodovine, srednješolci so posegali po številnih področjih.

Kot ocenjujejo ocenjevalne komisije, so raziskovalne naloge in inovacijski predlogi tudi letos na visoki kakovostni ravni, pri Zvezi prijateljev mladine Maribor pa si želijo predvsem, da bo ustvarjalnost in inovativnost mladih našla potrditev in uresničitev tudi v gospodarstvu in družbi nasploh.

Na zaključni prireditvi, na kateri bodo za kulturni program poskrbeli letošnji ali nekdanji raziskovalci bomo razglasili rezultate in podelili nagrade. Na prireditvi bo avtor ali avtorica najboljše raziskovalne naloge med osnovnošolci prejel/a nagrado ZPM Maribor, med srednješolci pa nagrado MO Maribor, nagrado dr. Brede Žerjal. Razglasili in podelili bomo tudi nagradi naj šola in naj mentor.

Po srednješolski prireditvi bomo na spletni strani ZPM Maribor objavili rezultate in nagrajence letošnjega srečanja. Dodatne informacije: Urša Žiger, 02 229 69 15 ali ursa@zpm-mb.si.

Potrebujete pomoč?

Sporočilo je bilo poslano

    Ste fizična ali pravna oseba?

    Naprej

    Prošnja za razgovor

    Sporočilo je bilo poslano