Športno-rekreativno srečanje invalidov Maribora 2023

Novica
28. avgusta, 2023

Svet invalidov Mestne občine Maribor, delovna skupina za šport in rekreacijo, je 25. avgusta 2023 na ŠRC Fontana Maribor organiziral že jubilejno 10. Športno-rekreativno srečanje invalidov Maribora. Sodelovalo je 123 članov iz 8 mariborskih invalidskih organizacij, prireditve se je udeležilo tudi 9 gostov.

Uvodoma je navzoče pozdravil predstavnik DS za šport Tone Knez. Nato sta prisotne nagovorila predsednik Sveta invalidov MOM Milan Kotnik in podžupan MOM Samo Peter Medved.

Namen srečanja je bilo športno in zabavno druženje invalidov, medsebojno spoznavanje in krepitev medsebojnega sodelovanja.

Člani invalidskih društev iz Maribora so se pomerili v pikadu, igri z metlo, taroku in balinanju. Na voljo je bilo tudi igrišče za tenis in badminton. Navzoči so glasno spodbujali svoje športnike. Najuspešnejši so prejeli praktične nagrade, ki so jih prispevali številni donatorji. Člani društev so z veseljem sodelovali v programu, se družili in se zabavali ob spremljajočih dejavnostih. Priredili smo tudi tombolo in srečelov z bogatimi nagradami. Iskrena hvala vsem donatorjem, ki so se odzvali naši prošnji. 

Diafit je izvajal brezplačno merjenje sladkorja v krvi, predstavila se nam je tudi Soča oprema.

Ob jubilejnem srečanju smo vse udeležence pogostili tudi s krofi.

Prireditev je spremljal glasbenik Oto Vrhovnik, ki je navdušil udeležence s svojim glasbenim izvajanjem in zabavnim nastopom ter igranjem na saksofon.

Avtorji fotografij: Branko Mavrin, Nina Sophy Ćirić, Mojca Krenčnik

Potrebujete pomoč?

Sporočilo je bilo poslano

    Ste fizična ali pravna oseba?

    Naprej

    Prošnja za razgovor

    Sporočilo je bilo poslano