Projekt TRIBUTE v zaključni fazi

Novica
11. januarja, 2023

TRIBUTE zdaj vstopa v zadnji semester poteka projekta, pričakovanja po rezultatih se povečujejo, saj so že vidni nekateri preliminarni rezultati.

Novembra 2022 so v sklopu TRIBUTE živih laboratorijev bila pripravljena prva poročila o mestni mobilnosti. Ta bodo lahko podlaga za dejavnosti Tribute transnacionalne mreže zainteresiranih strani v jadransko-jonski regiji (AI). Izvajanje pilotnih ukrepov v 8 mestih vključenih v projekt se je nadaljevalo medtem ko vodilni partner, Politecnico di Milano, analizira dejavnike, za prenos pilotnih ukrepov v druga mesta regije  AI in tudi potencialne ovire za prenos pilotnih ukrepov v druga mesta v jadransko-jonski regiji.

16. decembra je bila organizirana seja usmerjevalnega odbora z navzočnostjo predstavnikov Adrion skupnega sekretariata (JS), da bi prilagodili porabo za končno poročevalsko obdobje in pripravili naslednje srečanje članov usmerjevalenga odbora in 3. srečanje transnacionalne mreže zainteresiranih strani v jadransko-jonski regiji (AI), ki bo v Zagrebu 7-8 februarja 2023.

To sporočilo za javnost je bilo pripravljeno s finančno pomočjo Evropske unije. Vsebina sporočila za javnost je izključno odgovornost partnerstva TRIBUTE in se v nobenem primeru ne more šteti za odraz stališča organov Evropske unije in/ali programa ADRION.

Potrebujete pomoč?

Sporočilo je bilo poslano

    Ste fizična ali pravna oseba?

    Naprej

    Prošnja za razgovor

    Sporočilo je bilo poslano