Prispevki k predhodnim tržnim posvetovanjem – podaljšan rok za oddajo predloga rešitve

Novica
31. julija, 2023

Projekt CLIMABOROUGH je v juniju začel izvajati svoja predhodna tržna posvetovanja v 8 evropskih mestih: Atene (Grčija), Cascais (Portugalska), Differdange (Luksemburg), Grenoble-Alpes Métropole (Francija), Ioannina (Grčija), Maribor (Slovenija), Sofija ( Bolgarija) in Torino (Italija).

V juliju 2023 je vsako mesto organiziralo hibridni dogodek na katerem je bila predstavljen izziv mesta.

Pravne zahteve javnega naročanja v okviru izvedbe postopka partnerstvo za inovacije namreč zahtevajo, da se vsa vprašanja ali predlogi obravnavajo na javnih sejah.

Vse seje in obrazec za predlog rešitve  so dosegljivi na povezavi https://climaborough.eu/public-procurement/open-calls/

Glavni cilj predhodnih tržnih posvetovanj v 8 mestih je bil povabiti ponudnike storitev, da predložijo predloge, ki bi lahko pomagali izboljšati izzive mest, preden bo konec septembra 2023 objavljen javni razpis.

Da bi olajšali ta postopek, so bili ponudniki rešitev pozvani, da oddajo svoje predloge z uporabo obrazca do 31. julija. Glede na poletni čas smo se odločili, da se ustreže potencialnim ponudnikom rešitev in smo rok za oddajo obrazca podaljšali.

Torej, vabljeni vsi zainteresirani gospodarski subjekti, novoustanovljena podjetja-start up, mikro-, majhna in srednje velika podjetja (MSP) pa tudi raziskovalne in razvojne ustanove iz javnega in zasebnega sektorja k podajanju predlogov za rešitve na izzive mest.

Novi  rok za oddajo obrazca je do 31. avgusta 2023.

Potrebujete pomoč?

Sporočilo je bilo poslano

    Ste fizična ali pravna oseba?

    Naprej

    Prošnja za razgovor

    Sporočilo je bilo poslano