Potekali bodo zagovori raziskovalnih nalog in inovacijskih predlogov

Novica
6. marca, 2024

V okviru letošnjega programa Mladi za napredek Maribora 2024 bodo med 6. in 16. marcem 2024 potekali zagovori letošnjih raziskovalnih nalog in inovacijskih predlogov. Zagovori bodo potekali na Lesarski šoli Maribor (razen za področje fizike).

Zagovori so javni, zato vabljeni vsi, ki vas zanima mladinsko raziskovalno delo.

Vse avtorje prosimo, da na svoje predstavitve pridejo vsaj deset minut pred pričetkom zagovorov, da se bodo lahko ustrezno pripravili na svojo predstavitev naloge. Vse avtorje prav tako prosimo, da se na predstavitev svoje naloge skrbno pripravijo. Sama predstavitev naj ne traja več kot deset minut, sledijo še vprašanja komisije. Vprašanja na zagovorih lahko postavlja samo komisija.

Zagovori bodo potekali na Lesarski šoli Maribor, Lesarska ulica 2. V avli šole bo informacijska točka, kjer bo zagovore vsak dan spremljala tudi koordinatorica programa in vam bo na razpolago za vsa pojasnila. Učilnice, kjer bodo potekali zagovori, si boste lahko prebrali na oglasni desni v informacijski točki.

Termine najdete tukaj. Za informacije vam je na voljo koordinatorica programa Urša Žiger, ursa@zpm-mb.si in 02/229-69-15.

Potrebujete pomoč?

Sporočilo je bilo poslano

    Ste fizična ali pravna oseba?

    Naprej

    Prošnja za razgovor

    Sporočilo je bilo poslano