Mestna uprava Mestne občine Maribor med 27. in 29. decembrom ne bo poslovala

Novica
13. decembra, 2023

Mestna uprava MO Maribor v skladu s sklepom župana od 27. do 29. decembra 2023, zaradi kolektivnega dopusta, ne bo poslovala. Medobčinsko redarstvo in Medobčinske inšpekcije v Skupni občinski upravi bodo poslovale nemoteno.

Uradnih ur za stranke od 27. do 29. decembra 2023 v času kolektivnega dopusta ne bo v Mestni upravi MO Maribor kakor tudi v Medobčinskem redarstvu in Medobčinskih inšpekcijah v Skupni občinski upravi.

Za pravočasno obravnavo in potrditev vlog (npr. za enkratno podaljšanje obratovalnega časa ali za izdajo dovoljenja in dovolilnice za parkiranje vozil na plačljivih parkirnih površinah, kjer je uvedeno plačilo parkirnine), v obdobju od 27. do 30. 12. 2023, je le te potrebno oddati najkasneje do 20. 12. 2023.

Mestni občini Maribor lahko vedno pošljete pošto na elektronski naslov mestna.obcina@maribor.si ali po pošti na naslov Mestna občina Maribor, Ulica heroja Staneta 1, 2000 Maribor. Tokrat bo poslana pošta v času kolektivnega dopusta sprejeta prvi delovni dan po kolektivnem dopustu.

UE Maribor, ki posluje v isti stavbi kot MO Maribor, bo te dni poslovala po ustaljenem urniku.

Potrebujete pomoč?

Sporočilo je bilo poslano

    Ste fizična ali pravna oseba?

    Naprej

    Prošnja za razgovor

    Sporočilo je bilo poslano