Glasuj za Maribor – European best destination 2023

Novica
20. januarja, 2023

Danes, 20. januarja 2023, so pri European Best Destinations zastavili vprašanje “Kam v Evropi bi šli na počitnice v letu 2023?”. Vsak dan od 20. januarja do 10. februarja bo na povezavi www.vote.ebdest.in moč glasovati za Maribor, eno od 20 nominiranih evropskih destinacij, ki jih je v letošnji ožji izbor uvrstila posebna žirija na podlagi kriterijev, kot so uspešno izvedeni projekti, kulturna in turistična ponudba, kakovost bivanja in trajnostni razvoj.

Zavod za turizem Maribor bo v času glasovanja izvajal digitalno oglaševalsko kampanjo “Vote for Maribor” in k podpori pri glasovanju pozval široko bazo turističnih deležnikov in partnerskih organizacij. Ob krovnem sporočilu kampanje “Maribor je najboljša destinacija v letu 2023” bodo s privlačnim in zabavnim promocijskim videom nagovarjali k obisku evropske prestolnice kulture, v mesto Guinnessove rekorderke najstarejše trte ter v odlično gastronomsko in outdoor destinacijo.

NAVODILA ZA GLASOVANJE:

1. kliknite na povezavo www.vote.ebdest.in

2. poiščite okence MARIBOR

3. oddajte svoj glas za MARIBOR

4. glasujte vsak dan do 10. 2. 2023

Kdo so European Best Destinations?

European Best Destinations je vodilna evropska platforma za promocijo kulture in turizma v Evropi. V sodelovanju s turističnimi organizacijami in največjo mrežo destinacij trajnostnega turizma EDEN spodbuja boljše razumevanje bogastva, raznolikosti in kakovosti evropskih destinacij. Sodelovanje z European Best Destinatios poleg predstavitve na najbolj obiskani turistični spletni strani v Evropi europeanbestdestinations.com vključuje tudi promocijo destinacij na kanalih odmevnih medijev, kot so National Geographic, Condé Nast Travelers, Forbes USA, Geo in drugi. Poleg tega vsakoletni izbor najboljše evropske destinacije vzbudi zanimanje pri mnogih medijih v Evropi in tudi širše ter ima tako potencialni doseg več kot 400 milijonov popotnikov in predstavnikov zainteresirane javnosti.

Zakaj si Maribor želi ta naziv?

Tekmovanje »European Best Destinations« igra zelo pomembno vlogo pri promociji Evrope kot destinacije številka ena na svetu, na katerem se srečajo številne turistične organizacije in popotniki s celega sveta. Naša želja je, da svet prepozna Maribor kot konglomerat bogate kulturne dediščine, pestrih dogodkov, najboljših športnikov, srčnih ljudi ter domovino najstarejše trte sveta.

Potrebujete pomoč?

Sporočilo je bilo poslano

    Ste fizična ali pravna oseba?

    Naprej

    Prošnja za razgovor

    Sporočilo je bilo poslano