Vabilo MKC Maribor na okroglo mizo »Avstrija "obljubljena" dežela – je življenje na Dunaju saherca ali pa je življenje v Mariboru potica?« / 20.5.2013 ob 17.00 in 29.5.2013 ob 18.00
vodoravna delilna črta

 

Mladinski kulturni center Maribor organizira okrogli mizi na temo: »Avstrija "obljubljena" dežela – je življenje na Dunaju saherca ali pa je življenje v Mariboru potica?«, ki bosta potekali v ponedeljek, 20. maja 2013 ob 17. uri in v sredo, 29. maja  2013 ob 18. uri, na II. gimnazija Maribor, Trg Miloša Zidanška 1.
 
V pogovoru z mladimi Mariborčani in Mariborčankami, ki živijo/študirajo/delajo v Avstriji bodo predstavili njihov pogled na življenje in delo na Dunaju. Skupaj bodo ugotavljali, če je življenje na Dunaju saherca s smetano ali brez. in če je življenje v Mariboru vendarle potica.
 
Gostje prve okrogle mize:
 
Blanka Kefer, fotografinja,
mag. Julija Golob, koordinatorka v mednarodnem gospodarstvu,
Maja Plajh, MA, stiki z javnostjo,
Luka Petek, politični svetovalec.
 
Okrogli mizi moderira avtorica projekta, Danaja Lorenčič, ki je svoj pogled na razpetost med Mariborom in Dunajem povzela v blogu:
 
 
Na okroglih mizah bo obiskovalcem na voljo tudi informativna brošura, v kateri soo zbrali informacije o študiju, delu, praksi, nastanitvi … na Dunaju.
 
 
Vljudno vabljeni!


vodoravna delilna črta
Priloge
sponka
vodoravna delilna črta
vodoravna delilna črta
iokna datoteke pdf  Vabilo na okroglo
vodoravna delilna črta