Barvajte z nami šolske zidove za Guinnessov rekord / 18.5.2013 ob 10.00
vodoravna delilna črta
V soboto, 18. maja 2013, barvamo in postavljamo Guinnessov rekord v barvanju notranjih zidnih površin na OŠ Prežihov Voranc v Mariboru.
 
Barve nas lahko napolnijo z energijo, navdajo z optimizmom, spodbujajo naše razmišljanje. To je zelo pomembno tudi v šolah, zato so se v družbi Helios odločili, da osnovnošolcem pomagajo ustvariti spodbudno okolje in polepšati čas, ki ga preživijo v šoli.
Med sodelujočimi šolami je tudi OŠ Prežihovega Voranca Maribor. Zato vas vabimo, da se nam tam pridružite to soboto, 18. maja 2013, ob 10. uri in se s predstavniki šole, prostovoljci in osnovnošolci veselite prenove šolskih zidov. Učenci so svoje umetnije predstavili že na veleplakatih, njihovo ustvarjanje pa si lahko pogledate na strani www.barvamo.si.

Vsi udeleženci bodo hkrati poskusili postaviti Guinnessov rekord v množičnem pleskanju notranjih zidnih površin. Barvanja se bodo udeležili tudi predstavniki občine Maribor in družbe Helios.

Program dogodka:
9.00: sprejem gostov
11.00: začetek barvanja za Guinnessov rekord (neprestano mora trajati vsaj 5 minut)

Barvanje prostorov šole bo sicer potekalo med 10. in 12. uro. V tem času bodo prostovoljci skupaj s Heliosovimi strokovnjaki poskrbeli, da bodo učenci v ponedeljek zakorakali v preoblečene učilnice in hodnike svojih osnovnih šol.

Več informacij o projektu je objavljenih na spletni strani www.barvamo.si.

Dodatne informacije:
 
OŠ Prežihovega Voranca
v.d. ravnateljice Barbara Pernarčič
T: 02 234 1550; I: www.o-pvoranca.mb.edus.si
 
Koordinator za Maribor:
Matjaž Ledinek
M: 041 350 970; E: matjaz.ledinek2@triera.net
 
Rok Knafelj
Publicis Groupe Slovenia 

 

 


vodoravna delilna črta
Priloge
sponka
vodoravna delilna črta
vodoravna delilna črta
iokna datoteke pdf  Vabilo - Barvajte z nami šolske zidove za Guinnessov rekord
vodoravna delilna črta