Razgovori s kandidati za direktorja javnega podjetja Mariborski vodovod, d. d.
vodoravna delilna črta


 
V prostorih Mestne občine Maribor je komisija opravila razgovor s kandidati, ki so se prijavili na razpis za delovno mesto direktorja javnega podjetja Mariborski vodovod, d.d.. Rok za prijavo na razpis je potekel v soboto, 13. aprila 2013, na razpis pa so se prijavili trije kandidati. Komisija v sestavi Marko Žula, predsednik, Vili Eisenhut in Svetlana Mihalenko, oba člana, je opravila razgovor z Danilom Burnačem, mag. ekon. in. posl. ved, in mag. Romano Fišer, medtem ko tretji kandidat ni izpolnjeval razpisnih pogojev. Razgovoru s kandidatoma je prisostvoval tudi župan Mestne občine Maribor dr. Andrej Fištravec, ki bo na podlagi mnenja komisije imenoval direktorja javnega podjetja Mariborski vodovod, d.d. za obdobje štirih let, ob soglasju Mestnega sveta Mestne občine Maribor.
 
Po opravljenih razgovorih je komisija zasedala in oblikovala mnenje o najustreznejšem kandidatu, ki ga bo posredovala županu. Jutri, v petek, 19. aprila 2013, bo župan Mestne občine Maribor dr. Fištravec izdal sklep o imenovanju direktorja.
 

    
 
Gospod Danilo Burnač je privolil v snemanje njegovega predstavitvenega razvojnega programa. Tonski posnetek predstavitve je v prilogi.

Več fotografij z razgovorov je v fotogalerji.


vodoravna delilna črta
Priloge
sponka
vodoravna delilna črta
vodoravna delilna črta
ikona datoteke wav  Danilo Burnač
vodoravna delilna črta