Mestna občina Maribor je naročnik časopisov Večer, 7 dni in Dnevnik
vodoravna delilna črta


Na pobudo župana Mestne občine Maribor dr. Andreja Fištravca je Mestna občina Maribor z današnjim dnem naročila tiskane izdaje časopisov Večer, 7 dni in Dnevnik.
 
Vodstvo Mestne občine Maribor podpira in priznava pomembno vlogo medijev v družbi, zato bo, na pobudo župana Mestne občine Maribor dr. Andreja Fištravca, v prihodnje prejemala tiskane izdaje dnevnih časopisov Večer in Dnevnik ter tednika 7 dni. »Bivše vodstvo občine je v začetku lanskega leta odjavilo naročnino časniku Večer, predvidevam, da zaradi kritičnega poročanja novinarjev in opozarjanj na številne nepravilnosti. Osebno si ne morem predstavljati, da je občina lahko odjavila dnevni časopis, ki ima edini redno rubriko o Mariboru in vsakodnevno poroča o delovanju lokalne skupnosti,« je pojasnil župan dr. Andrej Fištravec.
 

Vodstvo Mestne občine Maribor podpira uredniško neodvisnost medijev in si želi konstruktivnega sodelovanja s sedmo silo. Kot redni naročnik dnevnih časopisov Delo, Finance, Slovenske novice in brezplačnika Žurnal24, smo tako znova postali naročnik časnika Večer in povsem na novo časopisa Dnevnik.


vodoravna delilna črta