Vabilo na posvet o gospodarjenju z odpadki na območju funkcionalne regije v okviru projekta FunReg-PolicyNet / 25.-27.3.2013
vodoravna delilna črta

Od 25. do 27. marca 2013
v Dvorani generala Rudolfa Maistra, v prostorih Mestne občine Maribor, Ul. heroja Staneta 1, Maribor.
  
V okviru projekta FunReg-PolicyNet / Oblikovanje funkcionalnih regij, ki je podprt s strani programa Evropa za državljane (EACEA - Izvajalska agencija za izobraževanje, avdiovizualno področje in kulturo) vas vabimo na peti dogodek »Posvet o gospodarjenju z odpadki na območju funkcionalne regije«, ki se bo odvijal v Mariboru.
 
Posvet o gospodarjenju z odpadki na območju funkcionalne regije bo potekal od 25. do 27. marca 2013 v Dvorani generala Rudolfa Maistra, v prostorih Mestne občine Maribor, Ulica heroja Staneta 1, Maribor.
 
Mestna občina Maribor sodeluje pri projektu kot vodilni partner. Skupaj s partnerskimi mesti Graz (Avstrija), Rijeka (Hrvaška) ter Mosciano Sant'Angelo (Italija) bo vzpostavljena mreža med partnerskimi mesti in njihovimi okoliškimi regijami, s katero bo oblikovan inovativen model oblikovanja funkcionalnih regij, ki bo krepil regionalni gospodarski razvoj in mednarodno konkurenčnost.
 
Program posveta je v priloženem dokumentu.

Vljudno vabljeni!


vodoravna delilna črta
Priloge
sponka
vodoravna delilna črta
vodoravna delilna črta
iokna datoteke pdf  Novice FunReg PolicyNet / Marec 2013
vodoravna delilna črta
ikona datoteke word  Program - Posvet o gospodarjenju z odpadki na območju funkcionalne regije
vodoravna delilna črta