NUJNO OBVESTILO - Vstop v dvorane ob predavanju Njegove svetosti Dalajlame in srecanju Nobelovih nagrajencev za mir
vodoravna delilna črta

 

Spoštovani!

 

Danes, 16. maja 2012, bo v Dvorani Tabor potekalo javno predavanje Njegove svetosti Dalajlame z naslovom »Ohranjanje duševnega miru«. Vse obiskovalce obveščamo, da bo pred vstopom v Dvorano Tabor potekal rentgenski pregled in da je sedež v dvorani potrebno zasesti najkasneje ob 13.15. Obiskovalce naprošamo, da pridejo v Dvorano Tabor ob 13.00.

 

Jutri, 17. maja 2012, bo v Slovenskem narodnem gledališču Maribor potekalo srečanje Nobelovih nagrajencev za mir in panelna diskusija z naslovom »Zakaj dialog in solidarnost v globalni krizi?«. Vse obiskovalce obveščamo, da bo pred vstopom v Veliko dvorano potekal rentgenski pregled in da je sedež v dvorani potrebno zasesti najkasneje ob 9.45. Obiskovalce naprošamo, da pridejo v SNG Maribor ob 9.30.

 

Potekal bo neposredni televizijski prenos obeh predavanj. Neposreden prenos bo na TV Slovenija 2, na uradni spletni strani www.mariborforpeace.si in spletni strani Mestne občine Maribor www.maribor.si.

 

Vstopnice za predavanje Njegove svetosti Dalajlame v Dvorani Tabor in za panelno diskusijo v SNG Maribor so na voljo preko Eventima in na Info točki Maribor2012.

 

Več informacij o programu in dogodkih v okviru srečanja »Maribor za mir – Nobelovi nagrajenci za mir v Mariboru«, je mogoče najti na uradni spletni strani dogodka www.mariborforpeace.si in Facebook strani www.facebook.com/MariborForPeace2012.

 

Prosimo za razumevanje.

 

 

 

 


vodoravna delilna črta