Javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po štipendistih za šolsko/študijsko leto 2012/2013 in vključitev v enotno Regijsko štipendijsko shemo (RŠS za Podravje)
vodoravna delilna črta

 

Ekonomski institut Maribor d.o.o., Center razvoja človeških virov, kot nosilec Regijske štipendijske sheme za Podravje, je na spletni strani www.center-rcv.org objavil Javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po štipendistih za šolsko/študijsko leto 2012/2013 in vključitev v enotno Regijsko štipendijsko shemo (RŠS za Podravje). Javni poziv je odprt do 20. 7. 2012.
 
Predmet javnega poziva je izbor delodajalcev v sistem kadrovskega štipendiranja v okviru Regijske štipendijske sheme za Podravje, ki delodajalcem omogoča 50 % sofinanciranje kadrovskih štipendij. Prijavijo se lahko delodajalci, ki imajo sedež ali poslovno enoto na območju Podravske regije in izpolnjujejo pogoje navedene v javnem pozivu. Na osnovi izbora delodajalcev in njihovih potreb po štipendistih bo Ekonomski institut Maribor d.o.o., Center razvoja človeških virov predvidoma jeseni objavil javni razpis štipendij za šolsko/študijsko leto 2012/2013, delodajalci pa bodo po zaključenem javnem razpisu štipendij izbrali štipendiste, ki jih bodo štipendirali in po koncu šolanja tudi zaposlili.
 
Operacijo RŠS delno financira Evropska Unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete »Spodbujanje podjetništva in prilagodljivosti«, prednostne usmeritve »Štipendijske sheme«.
 
Več informacij na spletni strani Ekonomskega instituta Maribor d.o.o., Centra razvoja človeških virov, na povezavi http://www.center-rcv.org/index.php?id=1584.


vodoravna delilna črta