Pomagajte otrokom – kupite njihove izdelke v Europarku v Mariboru
vodoravna delilna črta


Dom Antona Skale je dom otrokom in mladostnikom, ki imajo motnjo v duševnem razvoju, težave na govorno jezikovnem področju, gibalno oviranim, dolgotrajno bolnim in otrokom/mladostnikom s primanjkljaji na posameznih področjih učenja ter v kombinaciji z ostalimi primanjkljaji tudi z motnjami vedenja in osebnosti. Prihajajo iz socialno in ekonomsko zelo šibkih družin, saj več kot polovica njihovih staršev nima zaposlitve. Svojim otrokom pogosto ne morejo zadovoljiti osnovnih človeških potreb. Mnogi so brez staršev. Poslanstvo, vizija in trdna odločenost vseh zaposlenih Doma Antona Skale je, da otrokom in mladostnikom omogoči pridobivanje znanj, sposobnosti in socialnih izkušenj, ki jim bodo pomagale pri razvoju v pozitivne, uspešne,  zdrave osebnosti.

 

Otrokom so zaposleni pomagali izdelati izdelke, ki jih v tednu od 5.12.2011 – 11.12.20111 lahko kupite v EUROPARKU, Pobreška cesta 18, Maribor (stojnica je v bližini trgovine H&M). Z nakupom izdelkov boste omogočili tej, v družbi najbolj ranljivi populaciji otrok/mladostnikov, bolj optimalen, bolj izkustven, bolj srečen in manj stigmatiziran razvoj.

 

Vljudno vas vabimo, da obiščete Domu Antona Skale, Majcigerjeva ulica 37, Maribor ter se prepričate o strokovnosti zaposlenih ter počutju otrok in mladostnikov. Lahko si boste ogledali tudi razstavo podarjenih slik akademskih slikarjev, slike kupili ter tudi tako prispevali boljšemu počutju otrok, ki bivajo v domu. Zadnjo sliko je Domu Antona Skale podaril akademski slikar Vlado Potočnik, starejši.

 


vodoravna delilna črta
Priloge
sponka
vodoravna delilna črta
vodoravna delilna črta
ikona ostalih tipov datotek Dom Antona Skale - Pomagajte otrokom
vodoravna delilna črta