Mariborski vodovod d.d. prejel Slovensko nagrado za družbeno odgovornost HORUS 2011
vodoravna delilna črta
28.11.2011

Inštitut za razvoj družbene odgovornosti in PRSS – Slovensko društvo za odnose z javnostmi, pod častnim pokroviteljstvom predsednika RS dr. Danila Türka in v partnerskem sodelovanju s številnimi strokovno – interesnimi organizacijami, sta včeraj, 24. novembra 2011, ob 20h v Kazinski dvorani SNG Maribor, razglasila prejemnike Slovenske nagrade za družbeno odgovornost HORUS 2011. V kategoriji srednje velika podjetja je nagrado HORUS 2011 prejelo podjet Mariborski vodovod, javno podjetje d.d.

 

Na razpisu za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost HORUS 2011, ki sta ga objavila IRDO –Inštitut za razvoj družbene odgovornosti in PRSS – Slovensko društvo za odnose z javnostmi, v sodelovanju s številnimi podpornimi partnerji projekta, je bilo v drugem krogu glasovanja izbranih 10 finalistov podjetij (4 velika, 4 srednje velika, 2 majhni) in 3 zavodi. Za posebno priznanje Slovencem v zamejstvu in po svetu pa je prispelo 10 prijav, 3 prijave za posebno nagrado novinarjem in 2 prijavi za posebno priznanje osebi, ki deluje v kontekstu družbene odgovornosti.

Podjetje Mariborski vodovod d.d. je zmagalo v konkurenci skupno štirih finalistov podjetij in sicer Microsoft d.o.o., Butan plin d.d. in Laboratories, družba za farmacijo in diagnostiko d.o.o. in v ta namen prejelo omenjeno nagrado.

Slovenska nagrada za družbeno odgovornost                                                                               HORUS 2011 in fotografija nagrajencev HORUS 2011

  

                                                                                                                     foto: mediaspeed

            

vodoravna delilna črta