Vabilo na seminar o prostovoljstvu v okviru Dneva za spremembe v MOM
vodoravna delilna črtaponedeljek, 21. marca 2011, med 10. in 12. uro v Dvorani generala Rudolfa Maistra, v prostorih Mestne občine Maribor, Ulica heroja Staneta 1.

 
Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, v soboto 26. marca 2011, organizira veliko prostovoljsko akcijo - Dan za spremembe, dan, ki naj bi bil v Sloveniji posvečen izključno prostovoljskemu delu. Cilj vseslovenske akcije je nagovoriti javnost, da naredi na ta dan pozitivno spremembo v svojem življenju, predvsem skozi vključenostjo v prostovoljske aktivnosti. 

Akcijam v okviru Dneva za spremembe se je priključila tudi Mestna občina Maribor. Vabimo vas, da se udeležite krajšega seminarja o prostovoljstvu, ki bo v ponedeljek, 21. marca 2011, med 10. in 12. uro v Dvorani generala Rudolfa Maistra, v prostorih Mestne občine Maribor, Ulica heroja Staneta 1.

Na seminarju bosta predstavnici Slovenske filantropije, Združenje za promocijo prostovoljstva ter mreže Prostovoljstvo v Mariboru udeležence seznanili z načeli prostovoljskega dela in možnostmi sodelovanja v prostovoljskih organizacijah v Mestni občini Maribor.

 

Krajši seminar je še posebej priporočljiv za vse udeležence prostovoljskih akcij, ki jih Mestna občina Maribor organizira v soboto 26. marca 2011 v okviru Dneva za spremembe.

 

 

 


vodoravna delilna črta