Vabilo k preventivni akciji "40 dni brez alkohola"
vodoravna delilna črta40 dni brez alkohola

 

v znamenje solidarnost z vsemi,

 

ki trpijo zaradi nasilja v družinah,

 

zaradi nesreč na cestah in

 

zaradi bolezni, ki so posledica alkohola.

 

 

 

 

 

 

Občane in občanke ter društva vabimo K PREVENTIVNI AKCIJI 40 DNI BREZ ALKOHOLA

 

 

9. marec – 24. april 2011

 

 

Slovenska Karitas, Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu in Zavod Med.Over.Net v sodelovanju z Zavodom Varna pot, Katedro za družinsko medicino Medicinske fakultete v Ljubljani ter Celjsko interdisciplinarno akcijsko skupino za varnost v cestnem prometu so že šesto leto zapored združili moči in organizirali akcijo »40 dni brez alkohola«. Namen akcije je opozoriti na posledice prekomernega uživanja alkohola ter izraziti solidarnost z vsemi, ki trpijo zaradi nasilja v družinah, nesreč v prometu in zaradi bolezni, ki so posledice alkohola.

 

Organizatorji želijo z letošnjim geslom »ZA VEČ PRAVEGA VESELJA BREZ ALKOHOLA« sporočiti širši javnosti, da za pravo veselje alkohol ni potreben. Možnosti za pravo veselje je veliko: od gojenja pristnih odnosov z našimi najbližjimi, do kulture, umetnosti, športa, narave…

 

Vabimo vas, da se pridružite 40-dnevni odpovedi alkoholu v znamenje solidarnosti z vsemi, ki trpijo zaradi nasilja v družinah, nesreč na cestah in zaradi bolezni, ki so posledica prekomernega uživanja alkohola. Pokažimo, da se lahko zabavamo in veselimo tudi brez alkohola.

 

Za več informacij kliknite na spletno stran www.brezalkohola.si.

 

 

Veseli bomo vaše podpore!


vodoravna delilna črta