Vabilo na brezplačne izobraževalne delavnice »Promoviraj se!«
vodoravna delilna črta


Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA v sodelovanju z Društvom za osebnostno rast Tara vabi na drugi cikel brezplačnih Izobraževalnih delavnic za izboljšanje zaposlitvenih možnosti »Promoviraj se!«.

 

Vaje, predstavitve, simulacije, nastopi, delavnice, diskusije, zabavne aktivnosti, posebni dogodki… in še najboljše: udeleženci si bodo izdelali svojo predstavitveno mapo, sodelovali pri snemanju kratkega dokumentarnega filma in se seznanili z raznolikostjo kultur.

 

Prvo srečanje, ki ga bo vodila Suzana Petek, predsednica Društva za osebnostno rast Tara, z večletnimi mednarodnimi izkušnjami vodenja skupin, bo v ponedeljek, 7. 2. 2011, od 15. do 18. ure v prostorih MISC INFOPEKA.

 

Rok prijave: 3. 2. 2011.

 

Program »Promoviraj se!« je nastal v soustvarjanju s partnerskimi organizacijami iz Grčije, Romunije in Estonije. Vsebuje tisto, kar mlado osebo izoblikuje, pripravi na neizprosen trg dela, jo opogumi za pridobivanje novih znanj in postavitev pred kamero. Za nami sta dve vidni izvedbi, ki narekujeta ponovitve. Udeleženci poročajo o povečani samozavesti, boljši pripravljenosti na razgovore za delo, pridobljenih komunikacijskih veščinah, znanju o strateškem načrtovanju in projektnem managementu. Dve udeleženki sta se v času programa zaposlili, potem ko sta spremenili osebno mapo in prevrednotili svoje veščine in kompetence.

 

 

Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Trg revolucije 9, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org, www.infopeka.org

 


vodoravna delilna črta