Delavnice z nadpovprečno angažiranimi Maribočani
vodoravna delilna črtaV Mestni občini Maribor pripravljamo strateški razvojni dokument s področja Mestne občine Maribor in strateškega upravljanja mesta, ki  bo služil celovitemu pristopu pri razvoju in viziji samega mesta. Dokument se pripravlja v okviru projekta »City network Graz-Maribor«, ki je sofinanciran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru čezmejnega programa Slovenija-Avstrija 2007-2013.

 

Ker želimo vedeti, kje vidijo občani prednosti mesta Maribor v prihodnje, smo se odločili, da jih povabimo na delavnico, ki jo avtorji projekta imenujejo »DELAVNICA Z NADPOVPREČNO ANGAŽIRANIMI OBČANI«.

 

Delavnice bodo potekale v naslednjih terminih: 4., 9., 15., 16. in 22. decembra 2009 v prostorih Inštituta informacijskih znanosti – IZUM. Na delavnice smo oz. bomo povabili okrog 5.000 institucij in občanov s področja gospodarstva, šolstva, kulture, politike, sociale, zdravstva in drugih sfer družbenega življenja, pa tudi predstavnike različnih družbenih skupin, kot so npr. upokojenci, mladina, invalidi in drugi. 

 

Rezultati delavnic bodo v nadaljevanju analizirani in predstavljeni na eni izmed prihodnjih sej mestnega sveta.

 

 


vodoravna delilna črta