Vesele počitnice 2003
vodoravna delilna črta
23.6.2003

Možnost preživljanja poletnih počitnic v mariborskih kopališčih.

Zavod za šport Mestne občine Maribor, Športna zveza Maribor in Javni zavod Športni center Maribor bodo tudi v poletnih počitnicah mariborskim otrokom organizirali prijetno preživljanje počitnic in prostega časa. Otrokom do 15. leta bodo v času poletnih počitnic omogočili štirinajstdnevno plavanje po zelo ugodni ceni dva tisoč tolarjev v kopališčih TAM in Mariborski otok.

Vstopnice bo mogoče kupiti na blagajnah Mariborski otok in kopališče TAM od ponedeljka, 24. junija dalje. Med 1. julijem 2003 in 31. avgustom 2003 bodo veljale štirinajst dni od dneva nakupa.

Prav tako bodo Mestna občina Maribor, Zavod za šport Mestne občine Maribor, Športna zveza Maribor ter Javni zavod Športni center Maribor odličnjakinjam in odličnjakom, ki so bili vsa leta šolanja v osnovnih in srednjih šolah odlični, podelili brezplačno vstopnico za kopanje v kopališčih Tam in Mariborski otok v času od 1. julija do 31. julija 2003.

Posebno darilo za odličnjakinje in odličnjake osnovnih in srednjih šol so pripravili tudi v Narodnem domu Maribor. Podarili jim bodo popotni list po Lentu, ki omogoča brezplačen ogled skoraj vseh prireditev v času festivala Lent.

V organizaciji Zavoda za šport ter obeh javnih športnih zavodov so letos v času zimskih počitnic potekale športne počitnice, kjer je bilo osnovnošolskim šolarjem omogočen nakup tedenskih vstopnic za drsanje in plavanje. Obe akciji v času šolskih počitnic sta del smernic na področju športa ter pomenita promocijo športnih dejavnosti območju mestne občine Maribor, mladim pa omogočata obogatitev prostega časa s primernimi aktivnostmi.


vodoravna delilna črta