Mladi za napredek Maribora letos že dvajsetič
vodoravna delilna črta
10.3.2003

Pričeli se bodo zagovori raziskovalnih nalog in inovacijskih predlogov.

Kot vsako leto so se letos že dvajseto leto pričeli zagovori raziskovalnih nalog v projektu Mladi za napredek Maribora 2003. Letos je bilo na razpis oddanih 148 raziskovalnih nalog in inovacijskih predlogov iz 16 mariborskih srednjih šol (ter Gimnazije in Srednje kemijske šole Ruše) in 1 raziskovalna naloga dijaškega doma ter 83 raziskovalnih nalog in inovacijskih predlogov iz 18 mariborskih osnovnih šol.

Prvi zagovori raziskovalnih nalog/inovacijskih predlogov se bodo pričeli v ponedeljek, 10. marca 2003 na Tehniških fakultetah. Zagovori bodo potekali tako na Tehniških fakultetah kot na Pedagoški fakulteti v Mariboru do torka, 18. marca 2003. Rezultati bodo znani in objavljeni na zaključni prireditvi, ki bo predvidoma 9. aprila 2003 na Pedagoški fakulteti.

Priložen vam pošiljamo terminski plan zagovorov na Tehniških fakultetah ter na Pedagoški fakulteti. Za več informacij vas prosimo, da pokličete go. Zdenko Bergoč, vodjo referata za šolstvo, raziskovanje in mladino na mestni občini Maribor na telefon 02 2201 298.

Podroben terminski načrt je na razpolago v službi za odnose z javnostmi.


vodoravna delilna črta