Javni poziv za gostince v okviru Uličnega festivala lokalne hrane
vodoravna delilna črtaV okviru projekta Urbana zemljina za hrano, katerega vodilni partner je MO Maribor, je Inštitut Wcycle lani organiziral odmeven Ulični festival lokalne hrane, ki je potekal na Cafovi ulici. Letos se projekt, ki združuje osem partnerjev (Mestno občino Maribor, komunalno podjetje Snaga, Zavod za gradbeništvo, E-zavod, Zavod za inovativnost in podjetništvo, Deltaplan, društvo Aktiviraj se in Wcycle inštitut), zaključuje in v okviru zaključne konference bomo v Mariboxu v Mariboru 9. septembra 2021 zgodbo o lokalnih specialitetah ponovili.

 

Ulični festival lokalne hrane je tudi festival slovenske, še posebej pa štajerske kulinarike. Število stojnic oz. ponudnikov je omejeno, če želite sodelovati kot ponudnik, se prijavite na elektronskem naslovu info@wcycle.com do 23. 8. 2021 do 12. ure.

Prijavi obvezno priložite tudi predlagane jedi oz. pijače, ki jih nameravate streči, skupaj s seznamom njihovih sestavin. Če ponudnik ponuja hrano in pijačo, pošlje ločeni prijavi za vsak segment.
vodoravna delilna črta
Priloge
sponka
vodoravna delilna črta
vodoravna delilna črta
iokna datoteke pdf  Javni poziv
vodoravna delilna črta