Karierni sejem poklicev in izobraževanja bo letos virtualen
vodoravna delilna črta

Od 16. do 20. novembra 2020 bo potekal Virtualni karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja za osnovnošolce, ki ga organizira Mestna občina Maribor, v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje Območno službo Maribor, Štajersko gospodarsko zbornico, Območno obrtno podjetniško zbornico Maribor, Univerzo v Mariboru, Mladinskim kulturnim centrom Maribor in Fundacijo za izboljšanje zaposlitvenih možnosti Prizma.
 
Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti Prizma bo s podporo Mestne občine Maribor in ostalih sodelujočih partnerjev organizirala Virtualni karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja za srednješolce, ki bo potekal od 23. do 27. novembra 2020.
 
Z organizacijo virtualnega kariernega za osnovnošolce ter s podporo organizaciji virtualnega kariernega sejma za srednješolce želi Mestna občina Maribor pomagati mladim pri premagovanju izzivov karierne orientacije -  tudi tistih povsem novih, ki jih prinaša pandemija covid-19.
 
Kaj bo virtualni karierni sejem ponujal?
 
Virtualni karierni sejem bo mladim ponujal čim lažji stik z izobraževalnimi ustanovami ter delodajalci, ki se bodo predstavljali na virtualnih stojnicah. Predstavljeni bodo nekateri deficitarni poklici in poklici prihodnosti. S pomočjo organizacij v mladinskem sektorju bodo predstavljene pomembne obšolske dejavnosti, ki jih mladi potrebujejo za večanje kompetenc in lažji vstop na trg dela. Predstavljene bodo tudi informacije za lažje načrtovanje karierne poti. Virtualno okolje bo omogočalo nove oblike interakcije, pregleden in enostaven dostop do vsebin ter zanimivo uporabniško izkušnjo.
Udeležba na sejmu bo za obiskovalce brezplačna. Za razstavljavce so na razpolago različni plačljivi paketi za najem virtualne stojnice, kot sledi iz priloženih informacij za razstavljavce.
Pridružite se nam na spletnem naslovu: https://www.karierni-sejem.si


vodoravna delilna črta
Priloge
sponka
vodoravna delilna črta
vodoravna delilna črta
iokna datoteke pdf  Informacije za razstavljavce
vodoravna delilna črta