MO Maribor od ponedeljka znova posluje s strankami. Potrebna je predhodna najava
vodoravna delilna črta

V ponedeljek, 18. maja, bo začela Mestna občina Maribor znova poslovati za stranke. Da bomo lahko izvajali varnostne ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe kovid-19, bo do nadaljnjega občina za stranke poslovala samo v nujnih zadevah, in sicer ob ponedeljkih od 9. do 12. ure ter ob sredah od 9. do 12. ure in od 14. do 16. ure.

Stranke bodo lahko v uradne prostore MOM vstopile samo v terminu, ki ga bodo dobile, če se bodo pred tem najavile na elektronski naslov mestna.obcina@maribor.si ali po telefonu (številka 02 220 12 14). To velja za vse lokacije, na katerih občina posluje s strankami.
 
Pri vhodu v stavbo bo varnostna služba vsakega obiskovalca prosila, da si razkuži roke in upošteva tudi ostale zaščitne ukrepe:
-       ohranjanje varne razdalje do drugih;
-       obvezna uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela (šal, ruta ali podobne oblike zaščite), ki prekrije nos in usta;
-       obiskovalcem, ki bodo kazali očitne znake okužbe, vstop ne bo dovoljen.
 
Vloge, dokumentacijo, zahtevke ali druga vprašanja lahko občani posredujejo na elektronski naslov mestna.obcina@maribor.si, izjemoma (če to ni mogoče) pa tudi po pošti, na naslov Mestna občina Maribor, Ul. Heroja Staneta 1, 2000 Maribor.


vodoravna delilna črta