Vsi Snagini zbirni centri bodo do nadaljnjega zaprti
vodoravna delilna črta

 
Zbirni centri podjetja Snaga Maribor v Mestni občini Maribor ter občinah Pesnica, Kungota, Starše, Miklavž na Dravskem polju, Lovrenc na Pohorju in Ruše bodo do preklica zaprti.
Upamo, da se bodo občani na dane razmere odzvali odgovorno do okolja, da ne bodo puščali odpadkov na drugih lokacijah. Nenadzorovano kopičenje različnih odpadkov na nedovoljenih lokacijah bi lahko vodilo v dodatne težave pri organizaciji logistike odvozov. Občane tudi pozivamo, da skrbno ločujejo odpadke, saj v dani situaciji le dosledno ločeno zbiranje omogoča obvladovanje razmer. Izvajanje javne gospodarske službe zbiranja in odvoza odpadkov poteka nemoteno po terminih odvozov.
 
Informacije o spremembah v svojih storitvah Snaga uporabnike objavlja na svoji spletni strani: www.snaga-mb.si.
 
Mariborska Snaga je že v prejšnjih dneh sprejela nekaj ukrepov za preprečevanje širjenja novega koronavirusa med zaposlenimi in strankami. Do nadaljnjega so prepovedani obiski v informacijski pisarni na sedežu Snage. Stranke lahko zadeve, povezane z izvajanjem javne gospodarske službe ravnanja z odpadki, urejajo v času uradnih ur od ponedeljka do petka med 8. in 14. uro po telefonu, na številkah (02) 620 58 00 in (02) 620 58 75 ali po elektronski pošti, na naslovu info@snaga-mb.si.

Izvajanje javne gospodarske službe zbiranja in odvoza odpadkov poteka nemoteno po terminih odvozov.

 

Do nadaljnjega ostajajo zaprte tudi vsi lokacije javnih sanitarij v Mestni občini Maribor, za obiskovalce je vrata zaprl tudi Akvarij-terarij. O spremembah v svojih storitvah Snaga uporabnike redno obvešča na svoji spletni strani www.snaga-mb.si.

 

 


vodoravna delilna črta