Otvoritev novih zobnih ambulant za specialistično
vodoravna delilna črta
19.9.2002

Mariborski župan Boris Sovič, glavni direktor Zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca Maribor prim. Anton Židanik ter direktor OE Zobozdravstveno varstvo Gorazd Sajko vabijo na otvoritev novih zobnih ambulant za specialistično zobozdravstveno dejavnost in prenovljenih zobnih ambulant splošne zobozdravstvene službe za odrasle.

Mariborski župan Boris Sovič, glavni direktor Zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca Maribor prim. Anton Židanik ter direktor OE Zobozdravstveno varstvo Gorazd Sajko vabijo na otvoritev novih zobnih ambulant za specialistično zobozdravstveno dejavnost in prenovljenih zobnih ambulant splošne zobozdravstvene službe za odrasle, ki bo v četrtek, 19. septembra 2002, ob 12. uri v zobnih ambulantah v Svetozarevski 21. Gradnja prizidka za specialistično zobozdravstveno dejavnost se je začela lani jeseni, v njem pa je 8 ordinacij in dve operacijski enoti. V starem delu je 13 splošnih zobozdravstvenih ordinacij, centralni sprejem, centralna sterilizacija, centralni zobotehnični laboratorij, RTG kabinet, predavalnica s knjižnico in uprava.

Sredstva za investicijo so poleg mestne občine Maribor prispevale tudi občine Duplek, Hoče-Slivnica, Kungota, Miklavž na Dravskem polju, Lovrenc na Pohorju, Pesnica, Rače-Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Starše, Šentilj ter Zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca Maribor in Ministrstvo Republike Slovenije za zdravje.


vodoravna delilna črta