Karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja - 14. november 2018
vodoravna delilna črta

Spoštovani!

 

 

V mesecu novembru bo v Mariboru potekal enodnevni karierni sejem, ki ga organiziramo v partnerskem sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje Območno službo Maribor, Območno obrtno podjetniško zbornico Maribor, Štajersko gospodarsko zbornico in Univerzo v Mariboru.

 

 

 

 

 

Šolarjem in dijakom bomo v povezovanju z izobraževalnimi zavodi in ustanovami, obrtniki, podjetniki, drugimi gospodarskimi subjekti in javnimi institucijami predstavili priložnosti za karierni razvoj v našem mestu in regiji.

 

 

 

Zainteresirane gospodarske subjekte vabimo, da s predstavitvijo svoje dejavnosti ter sodelovanjem na sejmu pomagate pri promociji kariernih priložnosti za mlade v lokalnem okolju. V priponki se nahaja prijavnica, ki jo izpolnite in posredujete na e-naslov: mia.mise@stajerskagz.si.

Rok za pošiljanje je 19. oktober 2018.

Zainteresirane šole in druge organizacije iz javnega sektorja vabimo, da se preko povezave (prijavnica) prijavite na dogodek.

Povezava: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfccXEVj9woRH33HlW2O4-6_FqQTE96L_cS0TY7J_r0VPK_0A/viewform?usp=pp_url

 

 

 

 

Pridružite se nam v sredo, 14. novembra 2018 od 8. do 18. ure, v Športni dvorani Ljudski vrt »Lukna«, Mladinska ulica 26 v Mariboru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veselimo se vašega sodelovanja!

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Andrej FIŠTRAVEC

 

 

 

 

 

Župan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


vodoravna delilna črta
Priloge
sponka
vodoravna delilna črta
vodoravna delilna črta
ikona datoteke word  Prijavnica - gospodarski subjekti
vodoravna delilna črta