S karto za nogomet brezplačno z avtobusom v mesto
vodoravna delilna črta

V četrtek, 16.8., od 17. ure dalje bodo vožnje z mestnimi avtobusi brezplačne za vse imetnike karte za nogometno tekmo.
 
Od 16.00 do 22.00 bo potekal poostren nadzor redarjev v neposredni okolici stadiona Ljudski vrt. V času izvajanja poostrenega nadzora v neposredni bližini Ljudskega vrta je prioriteta na ugotavljanju spoštovanja določil prepovedi parkiranja vozil v neposredni okolici dogodka. Namen je preprečevanje in sankcioniranje najhujših oblik nepravilnega parkiranja vozil, torej parkiranja s katerim se neposredno ogrožajo najranljivejši udeleženci v cestnem prometu (pešci, kolesarji, invalidne osebe) in parkiranja s katerimi se povzroča trajna škoda na javnem premoženju (zelenice) ter drugih določil iz pristojnosti občinskega redarstva.
 
Za potrebe izvedbe nogometne tekme med NK Maribor in Rangers FC na stadionu Ljudski vrt se v četrtek, 16. 8. 2018 med 06.00 in 24.00 uro dovoli :
 
-        Popolna zapora vozišča Gregorčičeve ulice na odseku od Strossmayerjeve ulice do Kajuhove ulice, Mladinske ulice na odseku od Strossmayerjeve ulice do Kajuhove ulice, Prežihove ulice na odseku od Gosposvetske ceste do Gregorčičeve ulice, Vilharjeve ulice na odseku od Kamniške ulice do Mladinske ulice in Kajuhove ulice na odseku od Mladinske ulice do Gregorčičeve ulice.
 
-        Sprememba poteka avtobusnih linij št. 7 in 18 (spremenjena trasa - Strossmayerjeva - Gosposvetska - Vrbanska)


vodoravna delilna črta