Prometni simpozij - Prometna politika v srednji Ev
vodoravna delilna črta
6.6.2002

Vabilo na prometni simpozij z naslovom "Prometna politika v srednji Evropi na primeru Slovenije – Avstrije",ki bo v ponedeljek, 10. junija 2002, na Tehnični univerzi Gradec in kasneje v hotelu Habakuk, Maribor.

V ponedeljek, 10. junija 2002, se bo na Tehnični univerzi (Rechbauerstr. 12/2) v Gradcu ob 10. uri pričel enodnevni prometni simpozij z naslovom Prometna politika v Srednji Evropi na primeru Slovenije in Avstrije, ki ga organizira Avstrijsko-slovenska družba na Dunaju. Osrednja tema prvega dela, ki bo predvidoma zaključen ob 12.30, bo evropska prometna politika z vidika delojemalcev in delodajalcev. Prometni simpozij se bo isti dan ob 15. uri nadaljeval v Mariboru, v hotelu Habakuk (Minařikova dvorana). Osrednji temi mariborskega dela simpozija bosta kooperacijski projekti v prid potrošnikom in okolici ter evropsko partnerstvo ali tekmovanje nacionalnih držav. Razpravljali bodo o dvotirni progi med Gradcem in Mariborom, o sodelovanju med železnico in luko Koper ter o sodelovanju obeh držav na prometnem področju. Simpozij bo predvidoma zaključen ob 20.30.

Vljudno vas prosimo, da svojo prisotnost najkasneje do petka, 7. junija 2002, potrdite na moj e-mail: marija.novak@maribor.si.


vodoravna delilna črta