VABILO NA SREČANJE organizacijam v mladinskem sektorju - 28.8.2018
vodoravna delilna črta

Na pobudo in v sodelovanju s Komisijo za mladinska vprašanja organiziramo srečanje organizacij v mladinskem sektorju, ki delujejo na območju Mestne občine Maribor in izvajajo projekte na področju politične participacije mladih v letu 2018.
 
KDAJ?  v torek, 28. avgusta 2018, od 10. do 13. ure
KJE? v prostorih razvojne zadruge TKALKA, Tkalski prehod 4, Maribor
 
ZA KATERE ORGANIZACIJE?
  • Za organizacije v mladinskem sektorju (mladinske organizacije, organizacije za mlade in mladinski svet), ki delujejo na območju Mestne občine Maribor in izvajajo projekte na področju politične participacije mladih v letu 2018.
 
 
ZAKAJ?
  • Zaradi predstavitve projektov, ki se na področju politične participacije mladih izvajajo v letu 2018 in seznanitve s problematiko pri izvajanju teh projektov.
  • Zaradi medsebojnega povezovanja in sodelovanja organizacij pri izvajanju ukrepov 2. LPM na področju politične participacije mladih.
 
Predstavnikom prijavljenih organizacij bo dana možnost, da predstavijo največ tri projekte s področja politične participacije mladih, s časovno omejitvijo, ki bo odvisna od števila projektov, prijavljenih za predstavitev na srečanju. Srečanje bo predvidoma trajalo 3 ure, z odmorom in razpravo po dogovoru z udeleženci.
 
Zainteresirane organizacije obveščamo, da je za prijavo sodelovanja ter aktivno udeležbo na srečanju obvezno poslati kratek povzetek o projektu, ki ga izvajajo na področju politične participacije mladih v letu 2018 in ga nameravajo na srečanju tudi predstaviti.
 
Povzetek je potrebno poslati do 22.8.2018, po e-pošti na naslova:


vodoravna delilna črta