Vabilo - PARABASKET - Dobrodelna tekma slavnih na vozičkih za košarko - 10. 2.2018
vodoravna delilna črta

Društvo paraplegikov Podravja

 

vas vabi na dobrodelno tekmo

 

slavni na vozičkih za košarko z naslovom:

 

 

NA SVETU NISMO SAMI, LAHKO SI POMAGAMO –

 

10 let potem

 

 

Prireditev po potekala v Dvorani Lukna v Mariboru v soboto, 10. februarja 2018,  s pričetkom ob 11. uri.

 

 

 

 

Opis dogodka:

 

Znani Slovenci in Slovenke se bodo udeležili športnega dogodka in nam pomagali zbirati sredstva za košarko na vozičkih našega kluba.

 

Do sedaj so udeležbo potrdili Nina Valič, Blaž Valič, Alenka Tetičkovič in Matjaž Latin. 

 

Potekala bo tudi licitacija dražbenih predmetov znanih Slovencev. Do sedaj smo zbrali smučke Tine Maze z njenim podpisom  in boksarske rokavice s podpisom Dejana Zavca ter startni številki s podpisom Filipa Flisarja in Boštjana Klineta.

 

Ves izkupiček bo namenjen tudi ohranjanju tega atraktivnega športa, ki omogoča gibalno oviranim večjo socialno vključenost v širšo družbo in boljšo kakovost življenja.

 

Radio Center nas bo medijsko podprl, Plesna šola Sebastian bo odplesala plesni točki, Košarkarska šola Sani Bečirovič pa bo s svojim podmladkom nastopila na parketu, medtem ko nam bo II. gimnazija Maribor pomagala s svojimi prostovoljci. Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor bo poskrbela za dobro počutje.

 

 Domača ekipa košarke na vozičkih bo odigrala revijalno tekmo, potekalo bo tudi tekmovanje v metu na koš in povabljenci se bodo lahko prav tako pomerili pod košem, medtem ko pričakujemo podporo gledalcev in glasno navijanje, ki bo seveda v športnem duhu.

 

Častni pokrovitelj dogodka je župan Mestne občine Maribor dr. Andrej Fištravec. 

 

Upam, da si boste vzeli nekaj trenutkov in preživeli čas z nami ter nas tudi podprli pri zbiranju sredstev za ohranjanje košarke na vozičkih v ekipi Društva paraplegikov Podravja.

 

Odnosi z javnostmi

 

MO Maribor

 

 


vodoravna delilna črta