Ogled tekme Lige prvakov na velikem zaslonu na trgu Leona Štuklja; brezplačni prevoz na tekmo Lige prvakov za imetnike vstopnic
vodoravna delilna črta

Mo Maribor v sodelovanju s podjetjem Heineken v torek, 17. oktobra, od 18. ure naprej na Trgu Leona Štuklja organizira brezplačen ogled tekme Lige prvakov med NK Maribor in Liverpool FC. Pot v center mesta bo v torek po 18. uri ponovno brezplačna za imetnike vstopnic za nogometno tekmo.

 

 

(Maribor, 13. 10. 2017) V času domačih tekem bodo po 18. uri vožnje na vseh linijah mestnega prometa za imetnike vstopnic za tekmo brezplačne, prav tako bo vozni red krožne linije 1 in 2 podaljšan do 1. ure zjutraj. Imeniki vstopnice za nogometno tekmo jo tako samo pokažejo vozniku avtobusa. S tem želi vodstvo mariborske občine spodbuditi prebivalce k uporabi javnega mestnega potniškega prometa.

 

 

Brezplačen ogled tekme Lige prvakov od 18. ure naprej na Trgu Leona Štuklja.

 

Na Trgu Leona Štuklja bo med 18. in 24. uro ponovno možen množičen brezplačen ogled tekme na velikem zaslonu, ogled bo možen tudi na vseh prihodnjih gostujočih in domačih tekmah v Ligi prvakov (1. novembra,  21. novembra in 6. decembra).

 

 

Sprememba namembnosti določenih parkirnih prostorov za tuje navijače

 

Zaradi številčnejšega obiska tujih navijačev je MO Maribor uredila parkirne prostore na Avtobusni postaji Maribor in na parkirišču pri Železniški postaji Maribor. Parkirišči smo označili na karti (P in simbol avtobusa ter koordinate), ki jo pošiljamo v prilogi. Na vstopih v mesto, na Meljski cesti, Titovi cesti in križišču Partizanske ter Mlinske, bodo postavljena obvestila, ki bodo usmerjala avtobuse do parkirišč.

 

Na parkirišču ob Partizanski cesti pri Železniški postaji bo na dan tekme dovoljeno parkiranje le avtobusom in invalidom na za to označenih prostorih. Ostale uporabnike parkirišča naprošamo, da vozila parkirajo na parkirišča v okolici.

 

Vse, ki bodo v mesto prihajali s kombiji, usmerjamo na parkirišči na Mlinski in Loški ulici. Na priloženi karti so označene koordinate in oznaka »P 8+1«.

 


vodoravna delilna črta