Imetniki vstopnic za sredino nogometno tekmo brezplačno na avtobus
vodoravna delilna črta

V sredo, 26. 7., mariborski nogometni klub začenja tretji krog kvalifikacij za Ligo prvakov, pomerili se bodo z nogometnim klubom FH Hafnarfjordur.

 

 

Na dan tekme prejšnji teden je veljal brezplačni avtobusni prevoz po 18. uri za vse, tokrat bodo po 18. uri brezplačne vožnje na vseh linijah mestnega prometa za imetnike vstopnic, ki jih bodo pokazali vozniku avtobusa. S tem želi vodstvo mariborske občine spodbuditi prebivalce k uporabi javnega mestnega potniškega prometa. Po sredini tekmi se bo sestala delovna skupina, ki deluje v okviru MO Maribor, in pripravila načrt za večje prireditve v mestu, ki se bodo zvrstile v prihodnje, za katere bodo veljale ugodnosti za avtobusni promet.

 

 

V sredo bo veljala tudi popolna zapora vozišča Gregorčičeve ulice na odseku od Strossmayerjeve ulice do Kajuhove ulice, Mladinske ulice na odseku od Strossmayerjeve ulice do Kajuhove ulice, Prežihove ulice na odseku od Gosposvetske ceste do Gregorčičeve ulice, Vilharjeve ulice na odseku od Kamniške ulice do Mladinske ulice in Kajuhove ulice na odseku od Mladinske ulice do Gregorčičeve ulice.

 

 

Nadzor nad parkiranimi vozili v okolici stadiona bo na dan tekme Medobčinski inšpektorat in redarstvo izvajal v podobnih okvirih, kot jih je v času tekme, ki je bila 19. 7. 2017.

 

 

Da bosta prihod v mestu in ogled tekme prijetna, pozivamo udeležence, da se na pot odpravijo pravočasno in si zagotovijo varno in ustrezno parkirno mesto.

 

 


vodoravna delilna črta