Vabilo na javno predstavitveno delavnico projekta CREATIVE SPIRITS
vodoravna delilna črta

 

Vabljeni na javno predstavitveno delavnico projekta CREATIVE SPIRITS, ki bo v torek 24.1.2017, od 11.30 do 13. ure, v novi art kavarni v Vetrinjskem dvoru.

 

 

Posebej pričakujemo predstavnike podjetij, socialnih podjetij, zavodov, samostojnih podjetnikov, nevladnih organizacij,…., ki se ukvarjajo s kulturnimi in kreativnimi industrijami.

 

Delavnica bo potekala v okviru celodnevnega srečanja CREATIVE SPIRITS v Mariboru, ki se ga bodo udeležili tudi predstavniki vodilnega partnerja projekta iz Madžarske in Urbact vodilni strokovnjak iz Nizozemske. Prevajanje bo zagotovljeno.

 

O projektu:

Mestna občina Maribor je od septembra 2016 vključena  v novo URBACT III omrežje CREATIVE SPIRITS, kjer je poudarek na nadgradnji izvajanja obstoječih integriranih urbanih strategij/akcijskih načrtov z vključevanjem novih pristopov na področju kreativnih in kulturnih industrij (CCI) - ustvarjalnih prostorov, ljudi in podjetij. Ob tem je ključna trajnostna naravnanost s spodbujanjem trajnega zaposlovanja. V projektno omrežje je vključeno devet partnerskih mest iz različnih evropskih držav, vodilni partner je Ujbuda (Budimpešta).

 

 

 


vodoravna delilna črta
Priloge
sponka
vodoravna delilna črta
vodoravna delilna črta
ikona ostalih tipov datotek Vabilo
vodoravna delilna črta