2. Kava o Mariboru na Štuku
vodoravna delilna črta
2.12.2015

 

Podžupan Mestne občine Maribor mag. Zdravko Luketič se je udeležil drugega dogodka v okviru projekta Na kavo o Mariboru. Projekt na Kavo o Mariboru izvaja Študentska organizacija Univerze v Mariboru v sodelovanju z Mestno občino Maribor. 
Namen projekta je vzpodbuditi mlade, da na neformalen način, ob kavi, delijo svoja opažanja, predloge in ideje glede zaposlitvenih možnosti, širjenja potencialov in socialnega statusa mladih v Mestni občini Maribor s sogovorci, ki so strokovnjaki iz teh področij. 

 

Izvedeni sta bili že 2 kavi, in sicer na temo zaposlovanja in potenciala mladih v Mestni občini Maribor. Na današnji kavi sta se nam kot gosta pridružila mag. Jure Verhovnik iz Tovarne podjemov in mag. Zdravko Luketič, podžupan Mestne občine Maribor. 
Debata se je odvijala okrog potenciala, ki ga mladi premorejo v Mestni občini Maribor, predvsem se je poskušalo orisati trenutno stanje in poiskati smernice, kako in kje lahko mladi največ naredijo za svojo prihodnost. Izpostavljena je bila tudi pomembna vloga mladih pri razvoju in oblikovanju boljše prihodnosti
 
 
 

vodoravna delilna črta