TKALKA - »Najboljši prostor podjetniškega sodelanja v Sloveniji 2015«
vodoravna delilna črta
15.9.2015

 

Ponosno sporočamo, da je najboljši ponudnik prostorov podjetniškega sodelanja v Republiki Sloveniji v letu 2015 ter prejemnik denarne nagrade v višini 20.000 EUR Združenje CAAP so.p. (»TKALKA«), sledita mu na drugem mestu Zavod POLIGON, ki prejme denarno nagrado v višini 15.000 EUR in na tretjem mestu Zavod MLADI PODJETNIK, ki prejme denarno nagrado v višini 10.000 EUR.
 
V Tkalki, »najboljšem prostoru podjetniškega sodelanja v Sloveniji 2015«, soustvarjamo podporno okolje za razvoj organizacije Združenje CAAP, Fundacija Prizma, Zavod Raz:um, Center razvoja človeških virov, Zavod CitiLab Maribor, Slovenski forum socialnega podjetništva ter Zavod za turizem Maribor-Pohorje. S pridobitvijo naziva najboljšega ponudnika prostorov podjetniškega sodelanja v Sloveniji dokazujemo, da najboljše stvari nastajajo v procesih sodelovanja in soustvarjanja.
 
TKALKA je skupnostni razvojni center v središču Maribora (Tkalski prehod 4), ki od jeseni 2014 ponuja več kot 500 m2 sodelavnih površin (coworking space), skupno pa 2500 m2 poslovnih površin, v katerih je do zdaj v povezovanju in soustvarjanju našlo svoj prostor okoli 30 podjetij, socialnih podjetij, zadrug, organizacij ter številni samostojni ustvarjalci in podjetniki. Skupno število dnevnih uporabnikov Tkalke je več kot 120. V Tkalki in povezanih programih je v prvem letu delovanja nastalo preko 50 delovnih mest. Uporabniki Tkalke lahko brezplačno uporabljajo »coworking odprte dvorane«, proti plačilu obratovalnih stroškov pa lahko uporabljajo stalno mizo v skupnih pisarnah za 48,80 EUR/mesec (desk-sharing), delavnico fabriciranja (FabLab) ali pa uporabljajo samostojne pisarne in delavnice za razvoj svojega podjema.
 
 
 

vodoravna delilna črta