ZadihajMoM
vodoravna delilna črta

 

V okviru projekta ZadihajMoM, ki ga organizira Zavod Zadihaj v sodelovanju z Mestno občino Maribor, vas  vljudno vabimo na dogodek promocije trajnostne mobilnosti, ki bo jutri, v sredo, 17. junija 2015, s pričetkom ob 9. uri. Na ta dan bo del javnega prevoza potekal malo drugače. Ulice Maribora bodo  ob 9. uri preplavljene z ekološko prijaznimi vozili z usposobljenimi vozniki. Na avtobusnih postajah bodo ustavljali čakajočim potnikom in jih zapeljali do želene postaje. Vozila bodo po mestu krožila do 13. ure. 
 
Po nekajurni vožnji se bodo ob 13. uri  vsa vozila pripeljala na Trg Leona Štuklja, kjer bo razstavni prostor teh vozil za prodajalce, prostor za dijake in študente Prometne šole Maribor (s svojimi seminarskimi nalogami na področju trajnostne mobilnosti) ter za druge proizvajalce in zastopnike produktov, ki so namenjeni boljšemu prometu.
Med osrednjim dogodkom, vožnje z ekološko prijaznimi vozili, bodo potekale še druge številne akcije.
 
Hkrati tudi vljudno vabljeni na okroglo miza z naslovom »Maribor kot primer dobre prakse in predstavitev ustreznih nadaljnjih ukrepov na ravni države«, ki bo potekala isti dan torej v sredo, 17. junija 2015, ob 11. uri v prostorih Vetrinjskega dvora, Vetrinjska ulica 30.


vodoravna delilna črta
Priloge
sponka
vodoravna delilna črta
vodoravna delilna črta
iokna datoteke pdf  Trajnostna mobilnost v Mariboru
vodoravna delilna črta
ikona ostalih tipov datotek Vabilo
vodoravna delilna črta