Zbirni centri od ponedeljka po letnem delovnem času
vodoravna delilna črta

 

Od ponedeljka, 2. marca, podjetje Snaga prehaja na letni obratovalni čas vseh treh zbirnih centrov v Mariboru. Zbirni centri na Lahovi ulici, Streliški cesti in Plinarniški ulici bodo odprti od ponedeljka do sobote med 7. in 19. uro, ob nedeljah pa bo odprt zbirni center na Lahovi ulici, in sicer med 8. in 13. uro.
 
Tudi v primestnih občinah, kjer Snaga izvaja javno gospodarsko službo ravnanja z odpadki, in se obratovalni čas loči na zimskega in letnega, prehajajo s ponedeljkom na letni delovni čas. Vsi aktualni letni obratovalni časi so objavljeni na http://www.snaga-mb.si/zbirni-centri.html in na mobilni aplikaciji Moja Snaga, ki si jo uporabniki s pomočjo QR kode lahko snamejo iz naše spletne strani.
 
Na zbirnih centrih sprejemajo vse vrste odpadkov, ki jih po večini sprejemajo brezplačno oziroma je njihova predaja vračunana v mesečno ceno ravnanja z odpadki, ki jo uporabniki plačajo s položnico, ki jo prejmejo na dom. Predajo nekaterih vrst odpadkov, na primer nevarnih, pa je potrebno simbolično doplačati.


vodoravna delilna črta