Humanitarno zbiranje odpadnih surovin
vodoravna delilna črta

 

Letošnjo pomlad si Zveza prijateljev mladine s projektom Botrstvo (ZPM) in družba Gorenje Surovina d.o.o. podajata roke. Z namenom pomagati. Pravijo:

"Od 16. do 21.3.2015 skupaj organiziramo humanitarno zbiranje odpadnih surovin (papir,odpadna električna in elektronska oprema, jekleni odpad in barvne kovine) - Čisto veselje, skozi katero bomo ljudi ozaveščali o pomenu ohranjanja narave in jih hkrati spodbudili, da pomagajo zagotoviti zdrav razvoj in enake možnosti otrok v stiski.

 

Da bi nam v ta namen uspelo zbrati čim več odpadnih surovin in s tem čim več sredstev za ta posebni namen, prosimo za pomoč tudi vas! Plačljivih objav si ne moremo privoščiti, ker želimo, da sredstva ostanejo otrokom. V kolikor lahko objavite priložene materiale v svojih komunikacijskih kanalih (spletnih straneh, FB, lokalnih glasilih), bomo zelo veseli. Pomembno je, da se ljudje na akcijo pripravijo že zdaj in začnejo zbirati.

 

V priponki vam pošiljamo vabilo k sodelovanju in vas vabimo, da si več o akciji preberete na spletni strani www.cistoveselje.si"

 

 

 

 


vodoravna delilna črta
Priloge
sponka
vodoravna delilna črta
vodoravna delilna črta
iokna datoteke pdf  Vabilo k sodelovanju
vodoravna delilna črta